Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Κέρκυρα

Παρέχουμε ασφάλειες στις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς

PDFΕκτύπωσηE-mail

asfalistiki-ergo

ERGO

H Ergo στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Πριν από την βιομηχανική επανάσταση και πολύ πριν από την ανακάλυψη του αυτοκινήτου η Ergo ασφάλιζε το μέλλον. Ιδρύθηκε το 1853 και πολύ γρήγορα κατέκτησε μια θέση ισχυρή στον ασφαλιστικό χώρο της Γερμανίας.

Μέλος των δύο μεγάλων διεθνών οργανισμών I.G.P και Ι.Ν.Ιη Ergo μαζί με την D.A.S. και τις πολυάριθμες θυγατρικές εταιρίες που διαθέτει στην Ευρώπη, προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους τομείς και εκτεταμένες υπηρεσίες.

Η οικονομική ισχύς του ομίλου είναι εμφανής. Το μετοχικό κεφάλαιο της Ergo είναι διασκορπισμένο σε 10.000 μετόχους. Αποζημιώνει καθημερινά κατά μέσο όρο 7.000 περιπτώσεις ! Ο όμιλος χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες μεθόδους εργασίας που σε συνδυασμό με την πείρα και τις γνώσεις των συνεργατών του, (απασχολεί περισσότερους από 26.000 εργαζόμενους και συνεργάτες) παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το 1989 εξαγόρασε στην Ελλάδα το 60% της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ Ασφαλιστικής και το 1996 προχώρησε στην πλήρη εξαγορά της.

Tο 1997 ο όμιλος της Victoria (Victoria/D.A.S.) μαζί με τις εταιρίες Ηamburg-Mannheimer και D.K.V προχώρησαν σε ισότιμη συγχώνευση. Ο νέος υπέρ όμιλος εκπροσωπήθηκε από την Holding ασφαλιστικών επιχειρήσεων με την επωνυμίαERGO.
Tο 1998 ο όμιλος ενδυναμώνεται με την εξαγορά του 100% των μετοχών της ασφαλιστικής εταιρίας Μαγδεμβούργερ Ελλάς.

Tο 2000 η επιτυχημένη συγχώνευση των εταιριών ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ-VICTORIA Γενικών Ασφαλίσεων και Μαγδεμβούργερ Ελλάς οδηγεί στην λειτουργία μιας νέας εταιρίας που λειτουργεί από την 1η Ιανουαρίου 2000 υπό ενιαία διοίκηση και με την επωνυμία Victoria Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρία Ζημιών.

Tο 2001 και μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευση των εταιριών ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ-VICTORIA και Μαγδεμβούργερ Ελλάς αποφασίζεται η ανάληψη του ελληνικού χαρτοφυλακίου γενικών ασφαλίσεων της ασφαλιστικής εταιρίας IMPERIO.

Τα τελευταία χρόνια η νέα διοίκηση της Victoria υλοποίησε ένα ευρύ πρόγραμμα ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης στο πλαίσιο μιας πολιτικής περαιτέρω ισχυροποίησης της οικονομικής της βάσης.

Η διοίκηση της εταιρίας, από 1/1/2005 προχώρησε σε:

- αναδιάρθρωση του οργανογράμματος της εταιρίας με στόχο την πλήρη αξιοποίηση του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού και την πρόσληψη νέων στελεχών για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της.
- εκσυγχρονισμό του μηχανογραφικού συστήματος, για την πιο άμεση και σύγχρονη εξυπηρέτηση του δικτύου και των πελατών.
- δημιουργία νέων, περισσότερο ευέλικτων και ανταγωνιστικών προϊόντων. Τα νέα προγράμματα της Ergo, αποτελούν έναν συνδυασμό ευρωπαϊκής τεχνογνωσίας και προδιαγραφών και εξειδικευμένων ελληνικών χαρακτηριστικών, προκειμένου να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.
- νέα εξωστρεφή επικοινωνιακή πολιτική, με στόχο την προβολή της εταιρίας.
- ενίσχυση των παγίων ενεργητικών στοιχείων και των αποθεμάτων της εταιρίας.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

 • ERGO Group - Ομιλος εταιριών ERGO
 • VICTORIA International - Die Victoria
 • D.A.S. - Das Γερμανίας
 • D.A.S. Hellas - Ασφάλειες Νομικής Προστασίας
 • HAMBURG MANNHEIMER- Ασφαλιστική εταιρία του ομίλου ERGO
 • Munich Re - Aντασφαλιστική εταιρία
 • D.K.V. - Ασφαλιστική εταιρία του ομίλου ERGO
 • MAPFRE Assistencia - ASEGURAMOS SU CALIDAD DE VIDA – Συνεργαζόμενη

Ασφαλιστική Ευρωπαϊκή Πίστη

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Εταιρία διατηρεί ένα Δίκτυο Πωλήσεων 3.100 συνεργατών σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι εξυπηρετούν περισσότερους από 285.000 ευχαριστημένους πελάτες.

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ είναι η πρώτη και η μόνη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία που επέτυχε την είσοδο και την παραμονή της στην κύρια αγορά του Χ.Α. με δημόσια εγγραφή.

Είναι η μόνη εκ των εισηγμένων στο Χ.Α. που βελτίωσε την καθαρή της θέση από την εφαρμογή των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (+13%), έναντι απώλειας όλων των άλλων εισηγμένων ασφαλιστικών (από -76,9% έως και -181,3%).

Η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που κατέχει από το 2002 την πιστοποίηση ISO 9001:2000 από τον αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό φορέα TUV NORD, αλλά και η πρώτη ασφαλιστική εταιρία που πέτυχε τη χορήγηση του νέου ISO 9001:2008, για το σύνολο των υπηρεσιών της.

Η μόνη που προσήλκυσε το ενδιαφέρον μιας μεγάλης Ελληνικής Τράπεζας για συμμετοχή στο κεφάλαιό της με 30%, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο.

Πληρότητα παρεχόμενων υπηρεσιών

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ δεν είναι μια συνηθισμένη ασφαλιστική εταιρία. Είναι μαζί με τις θυγατρικές της καθώς και τις πολύτιμες στρατηγικές της συμφωνίες με άλλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένας οργανισμός που παρέχει πλήρεις υπηρεσίες καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή / και επιθυμία των προσώπων - φυσικών και νομικών - που την εμπιστεύονται.

Υπηρεσίες ασφαλιστικές κάθε κλάδου, επενδυτικές (Αμοιβαία Κεφάλαια, Private Banking), Τραπεζικές (δάνεια κάθε είδους, πιστωτικές κάρτες), βοήθειας ιατρονοσηλευτικής, οδικής / ταξιδιωτικής, τεχνικής και γενικής βοήθειας, καθώς και υπηρεσίες μέσω ειδικών μονοπωλιακών «προϊόντων».

Με λίγα λόγια, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ καλύπτει πλήρως τα αγαθά για τα οποία κάθε πολίτης αγωνίζεται νυχθημερόν (γνωρίζοντας ότι αυτή η δυνατότητα του να αγωνίζεται δεν είναι αιώνια), όπως είναι το εισόδημα του, η οικογένειά του, η περιουσία του, η ασφαλής και αποδοτική αξιοποίηση της, καθώς και η ποιότητα της ζωής του και των δικών του ανθρώπων.

Παρεχόμενο service

Στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ χρησιμοποιούμε τέσσερις λέξεις για να περιγράψουμε το service που παρέχουμε στους πελάτες μας. Ταχύτητα, ευγένεια, προθυμία, χαμόγελο.

Στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ, όλοι, ακούμε πελάτης και σηκωνόμαστε όρθιοι από σεβασμό.

Η πρόοδος και η ανάπτυξή μας από το 1977 έως και σήμερα, στηρίχθηκε αποκλειστικά στο παρεχόμενο service και σε αρχές όπως η εντιμότητα, η συνέπεια και η φιλεργατικότητα.

asfalistiki-ydrogeios

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ

Η ΥΔΡOΓΕΙOΣ διαθέτει όλη την γκάμα των προαιρετικών καλύψεων που αφορούν το αυτοκίνητο. Με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα καλύπτονται οι κίνδυνοι των ιδίων ζημιών του οχήματος, της κλοπής, των ζημιών από πυρκαγιά, των ζημιών από τρομοκρατικές ενέργειες, των ζημιών από ανασφάλιστο όχημα, των κακόβουλων πράξεων, των φυσικών διαταραχών και της θραύσης κρυστάλλων. Τα πακέτα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Οδική Βοήθεια
Η εταιρεία προσφέρει ένα πλήρες πακέτο Οδικής και Ταξιδιωτικής Βοήθειας σε συνεργασία με τη μεγάλη Διεθνή Εταιρεία Οδικής Βοήθειας EUROSOS ASSISTANCE.

Φροντίδα Ατυχήματος
Με τη «ΦΡOΝΤΙΔΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤOΣ», η εταιρεία παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της και των συνεργατών της, που αφορούν σ' όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνται μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Νομική Προστασία
Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα κάλυψης του ασφαλισμένου οδηγού με Νομική Προστασία.

Κλάδος Μεταφορών
Oι ασφαλιστικές καλύψεις παρέχονται με Διαρκές Ασφαλιστήριο, Oριστικό Ασφαλιστήριο ή Προ-Ασφαλιστήριο και αφορούν σε χερσαίες, θαλάσσιες και αεροπορικές μεταφορές από και προς οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Κλάδος Ζημιών Περιουσίας
Η ΥΔΡOΓΕΙOΣ σχεδίασε και διαθέτει ολοκληρωμένα πακέτα καλύψεων για κάθε πιθανό κίνδυνο (σε οικίες, γραφεία, καταστήματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα και ξενοδοχεία), με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Επίσης, λόγω της μακρόχρονης γνώσης και εμπειρίας που διαθέτει στον Κλάδο Πυρός, η εταιρεία ειδικεύεται και στην ανάληψη Μεγάλων Εμπορικών Κινδύνων.

Κάλυψη Σεισμού
Σε συνδυασμό μ' όλα τα πακέτα πυρός, η ΥΔΡOΓΕΙOΣ παρέχει και κάλυψη σε περίπτωση σεισμού.

Κλάδος Αστικής Ευθύνης Σκαφών
Πλήρης και αποτελεσματική κάλυψη της ασφάλισης Σκαφών για Αστική Ευθύνη Έναντι Τρίτων.

Κλάδος Προσωπικού Ατυχήματος
Η ΥΔΡOΓΕΙOΣ, με μικρό κόστος, προσφέρει σε κάθε ασφαλιζόμενο, πλήρη και αποτελεσματική προστασία από κάθε κίνδυνο Προσωπικού Ατυχήματος, με μοναδικά προνόμια:
• Κάλυψη από κάθε κίνδυνο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
• Κάλυψη νοσοκομειακών εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος
• Κάλυψη εξωνοσοκομειακών εξόδων, εξόδων για φάρμακα, εξετάσεις, ακτινογραφίες κ.λ.π. Με τα νέα προγράμματα η εταιρεία καλύπτει τις περιπτώσεις Θανάτου και Μόνιμης μερικής ή Μόνιμης ολικής ανικανότητας λόγω ατυχήματος.

Κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης
Η εταιρεία έχει σχεδιάσει πακέτα ειδικά για οικογενειάρχες, επιστήμονες, επαγγελματίες και αντιμετωπίζει τον κλάδο με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ευελιξία, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της αγοράς σήμερα.

asfalistiki-aig

AIG

H AIG κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών, εξυπηρετώντας περισσότερους από 70 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Με μια από τις πλέον εκτεταμένες σειρές προϊόντων και υπηρεσιών της ασφαλιστικής αγοράς, βαθιά τεχνογνωσία στις αποζημιώσεις και οικονομική ευρωστία, η AIG επιτρέπει σε τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε ιδιώτες να διαχειρίζονται τους κινδύνους με σιγουριά.

Στην Ελλάδα, η AIG αποτελεί ένα διαχρονικά σταθερό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό αλλά και ένα βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον, με ιστορία που ξεκινά το 1935.

Η AIG είναι η εμπορική ονομασία των παγκόσμιων ασφαλιστικών υπηρεσιών της AIG Inc. Η AIG Europe Limited παρέχει γενικές ασφαλιστικές καλύψεις στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και την Ελβετία.

Η AIG Ελλάς Α.Ε. είναι νόμιμος αντιπρόσωπος του τοπικού υποκαταστήματος της ασφαλιστικής εταιρίας AIG Europe Limited, που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το υποκατάστημα Ελλάδας της AIG Europe Limited εποπτεύεται από το Financial Services Authority και την Τράπεζα της Ελλάδος για θέματα προστασίας καταναλωτή.

 

Τα Προϊόντα και οι Υπηρεσίες της AIG Greece

 • Μέσω των Personal Solutions στηρίζει ιδιώτες και οικογένειες στις καθημερινές ασφαλιστικές ανάγκες τους, ενώ το Private Client Solutions, με μία ξεχωριστή σειρά προσωποποιημένων προϊόντων & υπηρεσιών, απευθύνεται στις ειδικές απαιτήσεις ιδιωτών με υψηλής αξίας περιουσιακά στοιχεία.
 • Τα Business Solutions συνδράμουν μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές απαιτήσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τα Smart Business Solutions έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις σε πάνω από 400 κατηγορίες αναπτυσσόμεων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

asfalistiki-aigaion

AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1995, με κύρια δραστηριότητα τις Ασφαλίσεις Πλοίων, Σκαφών Αναψυχής και Φορτίων.
Το 1999 η Εταιρία επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στους λοιπούς κλάδους ασφάλισης ζημιών, διεκδικώντας την καταξίωση σε ένα ευρέως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σήμερα, η AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις:

 • Πλοίων
 • Σκαφών Αναψυχής, Yachts & Mega Yachts
 • Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη (Protection & indemnity risks)
 • Νομικής Προστασίας Πλοιοκτήτη (FD&D)
 • Πληρωμάτων Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής
 • Μεταφορών & Ευθύνης Μεταφορέα / Διαμεταφορέα
 • Αυτοκινήτων
 • Πυρός / Περιουσίας
 • Γενικής Αστικής Ευθύνης
 • Προσωπικού Ατυχήματος
 • Νομικής Προστασίας Αυτοκινήτου & Οδηγού
 • Νομικής Προστασίας Σκαφών Αναψυχής (ιδιωτικής & Επαγγελματικής χρήσης)

asfalistiki-international-life

INTERNATIONAL LIFE

Η International Life Α.Ε.Α.Ζ. ιδρύθηκε το 1991 και δραστηριοποιείται στον χώρο Ασφαλίσεων Ζωής (Ατομικές και Ομαδικές Ασφαλίσεις και Bancassurance) με κύρια συγκέντρωση του κύκλου εργασιών της στις ατομικές ασφαλίσεις, είτε αυτές αφορούν κλασικά προγράμματα Ζωής είτε ασφαλίσεις Ζωής που συνδέονται με επενδύσεις (Unit Linked προϊόντα). Η International Life Α.Ε.Α.Ζ. είναι από τις πρώτες εταιρείες στην Ελληνική Αγορά (1995) που δραστηριοποιήθηκε στα επενδυτικά προϊόντα νέας γενιάς Unit Linked. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της Εταιρίας είναι ότι προσαρμόζεται γρήγορα στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών, μέσα από το σχεδιασμό και τη δημιουργία πρωτοποριακών, σύγχρονων και ευέλικτων προγραμμάτων και υπηρεσιών.

Η International Life είναι από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε κάθε συνεργάτη μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που έχει αναπτύξει. Μέσω αυτής της πλατφόρμας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο στους συνεργάτες της όπου και αν βρίσκονται.

Ασφαλιστική DAS

D.A.S.

Η D.A.S. εταιρεία παροχής Νομικής Προστασίας ιδρύθηκε το 1928 και έχει έδρα το Μόναχο της Γερμανίας και από το 1970 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα με τη μορφή υποκαταστήματος. Από το 1994 λειτουργεί με την μορφή Ανώνυμης Εταιρείας γενικής Νομικής Προστασίας, δημιουργώντας έτσι την D.A.S.-Hellas A.E. εξακολουθώντας μέχρι και σήμερα να ασκεί μόνο το κλάδο της Νομικής Προστασίας.

Από το 1970 μέχρι και σήμερα κατέχει σταθερά την 1η θέση στο κλάδο Νομικής Προστασίας στην Ελληνική αγορά και σε πολλές χώρες και το όνομα της είναι συνώνυμο με την έννοια της εξειδικευμένης Νομικής Προστασίας.

Στην D.A.S.-Hellas A.E. μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί περισσότερα από 220.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια και κάθε χρόνο επεξεργάζονται περισσότερες από 20.000 ζημίες , προασπίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των ασφαλισμένων της.

Η D.A.S.-Hellas A.E. με την απαράμιλλη εμπειρία και τεχνογνωσία της στο κλάδο Νομικής Προστασίας εγγυάται την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • ΙΔΙΩΤΩΝ

  H D.A.S. Hellas έχει κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της επειδή καλύπτει αποτελεσματικά όλους τους βασικούς τομείς για τους οποίους έχουν ανάγκη από εξειδικευμένη Νομική Προστασία, αλλά και επειδή μπορεί να μεγιστοποιεί την αξία των εξαιρετικά προσιτών ασφαλίστρων που καταβάλλουν μέσα από ένα πλέγμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

  Μέσα σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον ασκείτε με επιμέλεια και υπευθυνότητα την επαγγελματική σας δραστηριότητα, αλλάαπρόοπτα γεγονότα και προβλήματα μπορούν πάντα να παρουσιαστούν. Η Επαγγελματική Νομική Προστασία της D.A.S. Hellas απαντά με τον αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική ποινική σας ευθύνη, την διεκδίκηση αποζημιώσεων για την επιχείρησή σας, τις εργατικές διαφορές αλλά κυρίως στηνδιεκδίκηση των επισφαλών απαιτήσεων που προκύπτουν από τις συναλλαγές με τους πελάτες σας.

 • ΙΑΤΡΩΝ

  Με την Νομική Προστασία Ιατρών της D.A.S. Hellas , μπορείτε να αντιμετωπίσετε και να αποκρούσετε αποτελεσματικά με όλες τις απαραίτητες εξώδικες ή δικαστικές ενέργειες που απαιτούνται κάθε κατηγορία που τυχόν σας προσάψουν σε σχέση με την άσκηση του επαγγέλματός σας, αλλά και να αξιώσετε αποζημίωση σε περιπτώσεις ηθικής και επαγγελματικής βλάβης.

Ασφαλιστική AXA

AXA

Ο Όμιλος ΑΧΑ έχει παγκόσμια παρουσία και οι δραστηριότητες του επικεντρώνονται σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική και Άπω Ανατολή.

Η AΧΑ Ασφαλιστική με εμπνευσμένο όραμα, ισχυρές αξίες, τεχνογνωσία και εμπειρία, στοχεύει στην κάλυψη κάθε ξεχωριστής Ατομικής ή Ομαδικής ασφαλιστικής ανάγκης των πελατών της και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα Ασφαλίσεων Ζωής και Ασφαλίσεων Περιουσίας.

Ασφαλιστική Groupama Φοίνιξ

GROUPAMA

Με κύκλο εργασιών €191,2 εκατ. για το 2011, η Groupama Φοίνιξ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες δυνάμεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια.

Οι καταβολές της Groupama χρονολογούνται από την εποχή των αγροτικών ασφαλιστικών συνεταιρισμών που δημιουργήθηκαν το 1900 για την εξυπηρέτηση του αγροτικού κόσμου, που την εποχή εκείνη αντιπροσώπευε το 80% του παραγόμενου εθνικού πλούτου στη Γαλλία.Σήμερα η Groupama δραστηριοποιείται όχι μόνο σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, αλλά και σε τραπεζικές εργασίες.Εξελίχθηκε σε μεγάλο διεθνή Όμιλο, ο οποίος δραστηριοποιείται εκτός Γαλλίας σε 13 χώρες, κατά κύριο λόγο εντός Ευρώπης, αλλά και σε χώρες της Ασίας (όπως την Κίνα και το Βιετνάμ). Το 2011 σημείωσε κύκλο εργασιών €17,2 δις., ενώ απαριθμεί 16 εκατομμύρια πελάτες και απασχολεί 38.500 άτομα.

Ασφαλιστική Generali

GENERALI

Η Generali εγκαθίσταται στην Ελλάδα το 1886, με την ίδρυση του επίσημου πρακτορείου – Γενικές Ασφάλειες Τεργέστης.

Τη γενική αντιπροσωπεία Ελλάδος αναλαμβάνει ο Β. Μάισα και τη διατηρεί μέχρι το 1965. Την εποχή εκείνη η Generali είναι η πρώτη εταιρία που λανσάρει ασφαλιστήριο ομαδικής συνταξιοδότησης στην Ελλάδα και συνεχίζει να καινοτομεί, δημιουργώντας ασφαλιστήριο κατά παντός κινδύνου συναρμολόγησης για τα Διυλιστήρια Κορίνθου.

Το 1980 η μορφή της εταιρίας στην Ελλάδα αλλάζει με την ίδρυση του υποκαταστήματος. Το 1986 ιδρύεται η εταιρία Generali Life, η οποία δραστηριοποιείται στις ασφάλειες ζωής και υγείας, καλύπτοντας ατομικούς και ομαδικούς κινδύνους. Το 1991, στο πλαίσιο της γενικής πολιτικής για τοπική και λειτουργική αυτονομία, ιδρύεται η Generali Hellas, η οποία συνεχίζει τις δραστηριότητες που ξεκίνησε ο Όμιλος το 1886 στις γενικές ασφάλειες.

Από τις αρχές του 2000 μια νέα περίοδος έχει αρχίσει για την παρουσία της Generali στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Με τη δέσμευση να «κάνει την ασφάλεια ποιότητα ζωής», η Generali επιμένει στη σοβαρή και υπεύθυνη διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σταθερότητα στις πλέον εξειδικευμένες ασφαλιστικές απαιτήσεις, προσφέροντας μια γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων προϊόντων. Η συμμετοχή της Generali στα μεγαλύτερα τεχνικά έργα της χώρας, όπως το Αττικό Μετρό, η Εγνατία Οδός, το Αεροδρόμιο και τα Ολυμπιακά Έργα, καθώς και η ανάληψη μεγάλων βιομηχανικών και εταιρικών κινδύνων, επιβεβαιώνουν καθημερινά το κύρος και την αξιοπιστία της.

Ασφαλιστική Alico Metlife

METLIFE ALICO

Παγκόσμιος ηγέτης στις Ασφάλειες Ζωής και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Προσωπικού

Διαθέτοντας περισσότερα από 140 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρίες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Οι εταιρίες της MetLife παρέχουν ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα, μέσω ασφαλιστικών συμβούλων . Τον Νοέμβριο του 2010, η MetLife Inc. oλοκλήρωσε την απόκτηση της American Life Insurance Company. Η συμφωνία αυτή ενώνει δύο ισχυρές διεθνείς εταιρίες με αποδεδειγμένη αναπτυξιακή πορεία. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί μία παγκόσμια δύναμη στην ασφαλιστική βιομηχανία που θα παρέχει στους ασφαλισμένους ακόμη περισσότερες επιλογές για να προστατεύσουν το μέλλον τους.

Ασφαλιστική ΑΤΕ

ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η ΑTE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1980 με το όνομα ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων. με κύριο μέτοχο την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μέχρι την είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, το 1999, συμμετείχαν με μικρό ποσοστό, Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις κάθε βαθμού.Η ίδρυσή της ήταν το αποτέλεσμα του διαχωρισμού των ασφαλιστικών εργασιών από τις τραπεζικές, που μέχρι τότε ασκούσε η Α.Τ.Ε.Τον Αύγουστο του 2005 μετά από τον επανασχεδιασμό του εταιρικού προφίλ της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και των εταιριών του ομίλου της, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ απέκτησε το νέο της εμπορικό όνομα , ΑΤΕ Ασφαλιστική.Σήμερα, η ΑΤΕ Ασφαλιστική είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, και με επιχειρηματική φιλοσοφία που είναι εστιασμένη στον Άνθρωπο.

Ασφαλιστική Minetta-Ευρωπαϊκή Ένωση

ΜΙΝΕΤΤΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 6η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας.

Ασφαλιστική Prime Insurrance

Ασφαλιστική Εθνική

Ασφαλιστική EFG Eurolife

Ασφαλιστική Malayan

Befriend
Ασφάλειες Κέρκυρα

Γεωργίου Θεοτόκη 61
49100 - Κέρκυρα
Τ 26610 21900, F 26610 21899
E