Ασφάλειες στην Κέρκυρα

Befriend - Miaris Insurrance

PDFΕκτύπωσηE-mail
Ασφάλειες Κέρκυρα

asfaleies-kerkyra-logo

Tα 18 χρόνια εμπειρίας και η άριστη γνώση της ασφαλιστικής αγοράς μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε μια σειρά από νέα προϊόντα που καλύπτουν όλους τους κλάδους ασφάλισης όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, μηχανές, σκάφη αναψυχής, ξενοδοχειακές μονάδες, οικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, ασφάλειες ζωής, ιατροφαρμακευτικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα.

Σε συνεργασία με πολλές Ασφαλιστικές Εταιρείες μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας αίτημα με εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας προγράμματα.

Είμαστε στη διάθεση σας για να συζητήσουμε και να βρούμε την καλύτερη και την πλέον αξιόπιστη λύση για όλα τα ασφαλιστικά σας θέματα με μια ομάδα, έμπειρων ασφαλιστικών συμβούλων, καθώς και εκπαιδευμένο φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό.

handshakeΣκοπός μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε ενδεχόμενη δύσκολη περίσταση, βοηθώντας σας να διεκπεραιωθεί με τον πιο σύντομο και καλύτερο τρόπο η ασφαλιστική σας κάλυψη. Φιλοδοξούμε να είμαστε οι ασφαλιστικοί σας φίλοι. Έτσι γεννήθηκε και το όνομα του γραφείου μας BEFRIEND.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να απαντήσουμε άμεσα σε όλες σας τις απορίες και να βοηθήσουμε να κάνετε την πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή, στην καλυτερη δυνατή τιμή, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Befriend
Ασφάλειες Κέρκυρα

Γεωργίου Θεοτόκη 61
49100 - Κέρκυρα
Τ 26610 21900, F 26610 21899
E