Ασφάλεια Ζωής στην Κέρκυρα

Ασφαλιστικά προγράμματα Υγείας, Ζωής, Σύνταξης

PDFΕκτύπωσηE-mail
Ασφάλεια Ζωής Κέρκυρα
Ασφάλεια Ζωής Κέρκυρα

Ασφάλεια Ζωής 1
Ασφάλεια Ζωής 2
Ασφάλεια Ζωής 3

Το γραφείο μας, μετά από έρευνα αγοράς και πολυετής εμπειρίας στον κλάδο της ασφάλισης, επέλεξε και σας προσφέρει μια σειρά από προνομιακά, οικονομικά και ευέλικτα προγράμματα Ζωής και Υγείας.

Τώρα μόνο από 25€ το μήνα εξασφαλίζετε την υγεία σας χωρίς αναμονές σε ουρές από γιατρούς και άμεση πρόσβαση στης καλύτερες ιδιωτικές κλινικές τις Ελλάδας και του εξωτερικού.

Επίσης εξασφαλίστε εγγυημένη σύνταξη στα 60 σας χωρίς τον κίνδυνο να χάσετε της εισφορές σας!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΖΩΗΣ

 • ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ
 • ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ
 • Επιλέξτε το πρόγραμμα για το οποίο ενδιαφέρεστε!
  ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 • ΠΑΙΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ
 • ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΟ
 • ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ
asfaleia-zois-logoi

10 Λόγοι για την απόκτηση Ασφάλειας Ζωής

 1. Διατήρηση της ποιότητας ζωής
 2. Αποκατάσταση παιδιών
 3. Εξόφληση δανείων
 4. Αντιμετώπιση των «τελευταίων» εξόδων
 5. Προσφορά πολύτιμου χρόνου προσαρμογής
 6. Άμεση εξασφάλιση ενός περιουσιακού στοιχείου
 7. Αξιοποίηση φορολογικών πλεονεκτημάτων
 8. Προστασία της ακίνητης περιουσίας
 9. Κάλυψη υπαρκτού και απρόβλεπτου κινδύνου
 10. Πράξη αγάπης και ευθύνης
 11.  

  * Τα ασφάλιστρα εκπίπτουν από το φορολογητέο εισόδημα.

Τι γνωρίζουμε για την Ασφάλιση;

Aσφάλιση, θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι τόσο παλιά όσο και ο άνθρωπος. Η ασφάλιση στα πρώτα της στάδια, εμφανίστηκε με την μορφή «αλληλοβοήθειας», μεταξύ ατόμων που εκτελούσαν ένα παρεμφερές είδος εργασίας. Στην Κύπρο τον 5ο π.χ. αιώνα, εμφανίσθηκε το πρώτο νοσοκομειακό πρόγραμμα της ιστορίας. Ήταν η συμφωνία μεταξύ του βασιλιά Ιδαλίου και του γιατρού Ονάσιλλου και των αδελφών του. Η συμφωνία αυτή όριζε ότι ο Ονάσιλλος και οι αδελφοί του θα αναλάμβαναν την περίθαλψη των στρατιωτών που θα τραυματιζόντουσαν σε επερχόμενη μάχη. Σαν αντάλλαγμα, ο βασιλιάς Ιδάλιος πρόσφερε χρήματα και γη. Από τους λεγεωνάριους θεσπίστηκε το πρώτο συνταξιοδοτικό σύστημα της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα, όποιος λεγεωνάριος αποχωρούσε από την υπηρεσία έπαιρνε χρηματική αποζημίωση, ή αν σκοτωνόταν σε κάποια μάχη, η αποζημίωση καταβαλλόταν στην οικογένειά του. Από τον 14ο μέχρι τον 17ο αιώνα, σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις για τον θεσμό της ασφάλειας ζωής. Το 1435, στην Βαρκελώνη της Ισπανίας εκδόθηκε ο πρώτος νόμος που αφορούσε την σύνταξη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Έτσι, άρχισε να δημιουργείται το ασφαλιστικό δίκαιο. Σήμερα, η ασφάλιση έχει εξελιχθεί σε επιστήμη. Με την ασφαλιστική μελέτη της οικογένειας ή της επιχείρησης, ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να προσφέρει τέτοια ασφαλιστική κάλυψη που είναι ικανή να αποτρέψει οποιαδήποτε οικονομική ζημιά ή καταστροφή.

Befriend
Ασφάλειες Κέρκυρα

Γεωργίου Θεοτόκη 61
49100 - Κέρκυρα
Τ 26610 21900, F 26610 21899
E